Аспірантка факультету ветеринарної медицини Ірина Маковська виборола І місце в секції «PhD Stydents» на V Міжнародній конференції з ветеринарної медицини у Варшавському природничому університеті

26 травня 2019 року

З 11 по 12 травня 2019 року у Варшавському природничому університеті (Warsaw University of Life Sciences-SGGW, Warsaw, Poland) на факультеті ветеринарної медицини пройшла V Міжнародна наукова конференція для студентів та аспірантів, організована доктором ветеринарних наук Томашем Садковським. Цього року своїми науковими здобутками ділились представники з Німеччини, Іспанії, Туреччини, Угорщини, Словаччини, Польщі, України та Росії. Почесними гостями конференції, які виступали з навчальним матеріалом, були доктори ветеринарних наук Хелен Льютон (Мюнхен), Кінга Мачаржак (Варшава) та Магдалена Ларська (Пулави). Ця конференція була надзвичайно важливою для молодих науковців, оскільки дала можливість презентувати свою роботу та отримати оцінку зарубіжних експертів.

Представником від наукового кола факультету ветеринарної медицини НУБіП України з усною доповіддю виступила аспірант кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи Ірина Маковська, яка презентувала отримані результати своїх досліджень на тему «Аналіз сучасної епізоотичної ситуації зі сказу із застосуванням геоінформаційних технологій».
Доповідь нашої колеги виявилась дуже актуальною та змістовною, що викликало ряд запитань, на які Ірина змогла гідно відповісти.

За відгуками комісії, пані Ірина провела дуже складну, цікаву та сучасну роботу, яка була високо оцінена та нагороджена І місцем в секції «PhD Stydents».

Крім сертифікату Ірина Маковська отримала можливість провести кількаденне стажування в лабораторії епізоотології під керівництвом професора Ярослава Каби та запрошення до майбутньої колаборації. Сподіваємось, що це буде маленький крок для подальшої великої співпраці наших науковців з колегами із Варшави.

Віталій Недосєков,

завідувач кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook