Хід літньої сесії, вступ на магістратуру та День університету – в центрі уваги ректорату

27 травня 2019 року
     27 травня 2019 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Відкриваючи його, ректор зазначив: завершується літня екзаменаційна сесія, через тиждень вже розпочнуться випуски бакалаврів та магістрів-дослідників. Майже одночасно стартує вступна кампанія до магістратури, хоча реєстрація на ЗНО триває вже давно. І аналізуючи кількість бажаючих продовжувати навчання, можна побачити певні тенденції: на яких факультетах деканати, кафедри, викладачі відчувають ситуацію і активно займаються профорієнтацією, а де – спостерігають. Детально підіб’ємо підсумки 3 червня, коли завершиться реєстрація на ЗНО.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша коротко нагадав програму святкового тижня, які заходи нас очікують: фінал кубку ректора з футболу, легкоатлетичний пробіг «Голосіївське кільце», відкриття центрального входу до стадіону, експозиції «Я кохаю НУБіП», погруддя професору Леоніду Касьянову, шаховий турнір під каштанами Алеї слави та багато іншого.

     Учений секретар Оксана Барановська проінформувала, що нарада з планування відбудеться 29 травня об 11 годині.

     Голова Студентської організації Максим Паламарчук розповів про студентський виїзд, який проходив на базі Боярської лісової дослідної станції, та участь студактиву в черговому з’їзді лідерів аграрної освіти в Харкові.

     Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко зупинився на графіку відпусток та підготовці контрактів для науково-педагогічних працівників, які пройшли конкурсний відбір.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін наголосив на неухильному дотриманні протипожежної безпеки, зупинився на державних закупівлях та підготовці наукових проектів до участі в конкурсі на фінансування в 2020 році.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – контролювати підготовку заходів до Дня університету, оновити перелік баз практичного навчання студентів в літній період, внести пропозиції з поліпшення діяльності кафедри військової підготовки, провести нараду на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології з проведення на їхній базі планування. Головному інженеру Олегу Самсонюку – завершити ремонт даху навчального корпусу №8, провести підготовчі заходи до відкриття об’єктів, приурочених Дню університету, продовжувати ремонтні роботи в гуртожитках.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook