Міський голова Славутича подякував за участь науковців університету в конференції з екології та відновлення навколишнього середовища

25 травня 2019 року
     Днями на адресу ректора університету Станіслава Ніколаєнка надійшов лист від міського голови Славутича Юрія Фомічева.

     У ньому від імені організаційного комітету IV міжнародної конференції «Проблеми зняття з експлуатації об'єктів ядерної енергетики та відновлення навколишнього середовища» ШІІВЕСО 2019, яка проходила 24-27 квітня 2019 року у Славутичі, висловлена вдячність за сприяння та участь у роботі конференції колективу НУБіП.

     Зокрема, йдеться про те, що завдячуючи злагодженій, високопрофесійній дискусії, яка відбулась на полях конференції, актуальним виступам доповідачів під час пленарного та секційного засідань, змістовний та науково-технічний рівень ІЖЮЕСО високо оцінено її учасниками. Підводячи підсумки роботи конференції, відзначено: співробітництво та обмін передовим досвідом на міжнародному рівні сприятимуть розвиткові наук і галузей знань, пов'язаних із протидією та ліквідацією наслідків екологічних, зокрема ядерних, катастроф та висловлена подяка організаторам та партнерам.

     У листі також висловлена надія, що плідна співпраця між владою міста Славутича та НУБіП знайде своє логічне продовження та подальший розвиток.
 

Ірина Білоус

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook