У фіналі Кубку ректора НУБіП України з футболу зустрінуться команди факультетів аграрного менеджменту і тваринництва та водних біоресурсів

24 травня 2019 року
     23 травня 2019 року на стадіоні НУБіП України відбулася друга півфінальна гра Кубку ректора НУБіП України з футболу.

     За вихід до фіналу змагалися команди факультету аграрного менеджменту і ННІ лісового і садово-паркового господарства. Майбутні менеджери одразу перехопили лідерство у грі на себе і всіма силами штурмували ворота суперників. Перший тайм закінчився з рахунком 3:0 на їх користь. У другому таймі спортсмени факультету аграрного менеджменту закріпили своє лідерство ще одним голом і лише наприкінці матчу пропустили у свої ворота. Наснаги футболістам надавали завзяті вболівальники, котрі активно підтримували свої команди. Остаточний рахунок матчу 4:1 і факультет аграрного менеджменту позмагається за чемпіонство у фіналі з командою факультету тваринництва та водних біоресурсів.

     Фінальна гра Кубку ректора НУБіП України з футболу, приурочена до Дня Університету, між командами факультетів аграрного менеджменту і тваринництва та водних біоресурсів відбудеться у понеділок 27 травня о 15:00.

 

Запрошуємо вболівальників підтримати улюблені команди.

Олена Отрошко,
викладач кафедри фізичного виховання,
гуманітарно-педагогічного факультету
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook