УЧАСТЬ У І-й МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «VIN SMART ECO»

23 травня 2019 року
м. Вінниця

Завідувач кафедри радіобіології та радіоекології професор І.М. Гудков і завідувач кафедри загальної екології та безпеки життєдіяльності професор В.М. Боголюбов взяли активну участь у підготовці (як члени Оргкомітету) і в роботи 1-ї Міжнародної науково-практичної конференції «Vin Smart Eco», яка відбулася 16-18 травня у Вінницькій академії неперервної освіти. Конференція «Vin Smart Eco» була присвячена вирішенню проблем захисту довкілля, збереженню різноманіття, екологічній безпеці та переходу України до сталого розвитку і пройшла на високому науковому рівні.

Представники нашого університету виступили з пленарними доповідями, взяли участь у секційних дискусіях і роботі круглих столів.

В рамках програми конференції учасникам була надана можливість відвідати єдиний в Україні Вінницький завод з виготовлення сонячних панелей, який входить до складу компанії KNESS Group, яка є лідером інноваційних розробок в галузі відновлюваної енергетики України. Завод обладнаний найсучаснішими роботизованими лінями, має повний цикл виробництва сонячних панелей світового рівня.

Учасники конференції мали змогу відвідати унікальні об’єкти природно-заповідного фонду Вінничини, зокрема, загальнозоологічний заказник "Сандрицький" та держпідприємство «Хмільницький лісгосп», де мешкає найбільша в Україні популяція зубра європейського (близько 90 особин).

 

Старший викладач Володимир Іллєнко

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook