Магістр кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій Авраменко Олександр нагороджений дипломом першого ступеня як переможець Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»

22 травня 2019 року

Цьогоріч у II-гому етапі Всеукраїнської студентської олімпіади серед студентів технічних, аграрних та екологічних закладів вищої освіти для спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», що проходив 15-17 травня 2019 року на базі Львівського національного аграрного університету, взяло участь більше 120 студентів з 18 ВНЗ України.

Олімпіада проводилася у два тури. Перший тур включав у себе теоретичні та практичні завдання, а другий комп’ютерне тестування рівня знань студентів. Завдання обох турів були сформульовані на базі робочих програм базових дисциплін спеціальності.

За підсумками олімпіади магістр Олександр Авраменко, керівником якого є професор кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій Леонід Степанович Червінський був нагороджений дипломом першого ступеня як переможець Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» ОС «Магістр».

Леонід Червінський,

професор кафедри електротехніки,

електромеханіки та електротехнологій

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook