Гурток "Паразитологія" – переможець II етапу VІІІ "Фестивалю студентської науки – 2019"

22 травня 2019 року

Надзвичайно насиченим подіями для всіх членів студентського наукового гуртка «Паразитологія» виявився травень. Адже саме в цьому місяці в нашому університеті вже в восьме проходить «Фестиваль студентської науки», приурочений «Дню Науки», який вже більше двадцяти років третю суботу травня щорічно відзначає наукова спільнота України. 

З нагоди цього свята на факультеті ветеринарної медицини 7 травня 2019 року відбувся І етап VIII «Фестивалю студентської науки – 2019». На даному заході були представлені здобутки студентських наукових гуртків факультету ветеринарної медицини. З 28 гуртків свої результати представили 21 гурток, серед яких був і гурток «Паразитологія», який на високому рівні представила староста гуртка, студента 2 курсу 9 групи – Оксана Захарова

За результатами І етапу гурток «Паразитологія» посів почесне І місце і отримав можливість представляти наш факультет на ІІ етапі «Фестивалю студентської науки - 2019»

14 травня 2019 року в 1 корпусі відбувся ІІ етап «Фестивалю студентської науки – 2019». На ньому були представлені здобутки найкращих студентських гуртків Національного університету біоресурсів і природокористування України та його відокремлених підрозділів. Всього на заході було представлено 25 студентських наукових гуртків. Гурток «Паразитологія», як і минулого разу, представляла староста – Оксана Захарова.

18 травня 2019 року в «День Науки» в університеті відбулось урочисте засідання, що стало своєрідним підбиттям підсумків наукової діяльності колективу. На цьому засіданні були вшановані і здобутки наукових гуртків-переможців IIIV «Фестивалю студентської науки-2019». За результатами II етапу гурток «Паразитологія» отримав почесне І місце та був нагороджений дипломом І ступеня. Дипломи переможцям вручали в.о. ректора НУБіП України, професор С.М. Ніколаєнко та перший проректор, професор І.І. Ібатуллін.

Лауреатів та переможців вітали художні колективи кафедри культурології. А завершилось святкування колективним фотографуванням.

Доцент кафедри паразитології та тропічної ветеринарії, к.вет.н. Олена Семенко

 

 
 
 
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook