Студенти НУБіП України - срібні призери ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Безпека життєдіяльності»

21 травня 2019 року
Львівський державний університет безпеки життєдіяльності

 

Срібні призери ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Безпека життєдіяльності»

 

12-15 травня 2019 року у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності пройшов ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Безпека життєдіяльності». У ній взяли участь 120 учасників з 80 провідних університетів України.

Команду НУБіП України представляли студентки 2 курсу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології – Дар’я Лук’янова, Марина Курч та студент 1 курсу економічного факультету Дмитро Мороз.

Залежно від специфіки ЗВО учасників розподілили на групи, в кожній з яких було визначено дипломантів першого, другого й третього ступенів.

Робота на олімпіаді була поділена на два етапи: перший – це виконання комп'ютерних тестів з безпеки життєдіяльності, під час якого учасники виконали 70 тестових завдань, дві задачі та логічний кросворд. Другий - практичне завдання, де учасники  продемонстрували  навики з надання домедичної допомоги.

Дар’я Лук’янова посіла друге місце в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Безпека життєдіяльності» і отримала диплом.

Вітаємо наших студентів і бажаємо їм успіхів та нових звершень!

 

 

 

 

Валерія Бондарь,

доцент кафедри загальної екології

 

та безпеки життєдіяльності

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook