В університеті оновлено освітні програми для вступників 2019 року

21 травня 2019 року
     Університет активно продовжує підготовку до нового навчального року. На факультетах та в навчально-наукових інститутах робочими групами оновлено освітні програми для вступників 2019 року.

     

     Цьогоріч університет запропонує вступникам освітнього ступеня «Бакалавр» 44 освітньо-професійні програми підготовки фахівців за 20 галузями знань.
     Програми підготовки фахівців ступеня «Магістр» 2019-2020 навчального рокув університеті традиційно розподіляться на освітньо-професійні та освітньо-наукові. Для вступників 2019 року в університеті затверджено 5 освітньо-наукових та 58 освітньо-професійних програм підготовки магістрів за 18 галузями знань.

     Освітні програми розроблено на основі стандартів вищої освіти за відповідними спеціальностями, з урахуванням інституційного та галузевого контекстів та узгоджено з потребами провідних стейкхолдерів.

     З освітньо-професійними програмами підготовки фахівців ОС «Бакалавр» можна ознайомитись тут https://nubip.edu.ua/node/60420

     З освітньо-професійними та освітньо-науковими програмами підготовки фахівців ОС «Магістр» можна ознайомитись тут https://nubip.edu.ua/node/60423

Лариса Кліх,
завідувач навчально-методичного відділу

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook