Студенти-першокурсники факультету ветеринарної медицини відвідали ботанічний сад університету та долучились до робіт із благоустрою його території

21 травня 2019 року

Студенти 1 та 2 груп І курсу факультету ветеринарної медицини, згідно з розпорядженням декана факультету, відвідали ботанічний сад НУБіП України, який є окрасою університету, та долучились до робіт із благоустрою його території.
Під керівництвом кураторів, доцента кафедри терапії і клінічної діагностики Немової Т.В. та старшого викладача кафедри терапії і клінічної діагностики Палюх Т.А., протягом двох днів студенти обох груп проводили роботи із прибирання та впорядкування території ботанічного саду, займались прополюванням клумб, висаджували квіти, брали участь в оформленні нових скульптурних експозицій.

 


Окрім того, студенти мали змогу оглянути територію ботанічного саду, помилуватись скульптурними експозиціями та міфічними героями, прекрасними квітучими магноліями та іншою квітучою флорою ботанічного саду, насолодитись прекрасними краєвидами та побувати у тропічній оранжереї.

Куратор 1 групи І курсу, доцент Немова Т.В.
Куратор 2 групи І курсу, старший викладач Палюх Т.А.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook