Ректорат: підсумки зустрічі зі студентським активом, старт екзаменаційної сесії та проведення Дня університету

20 травня 2019 року
     20 травня 2019 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Головними темами стали планування роботи на тиждень, початок екзаменаційної сесії та результати зустрічі ректора зі студентським активом. І останньому потрібно приділити максимальну увагу, оскільки крім усних запитань, свої пропозиції та побажання студенти висловили в анкетах. Також у фокусі ректорату підготовка до відзначення 121-річниці університету, залучення якомога більшої кількості студентів і викладачів до активностей, які передбачені програмою. 

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша закцентував на початку сесії – сьогодні перші іспити складають більше 150 академічних груп. Тривогу викликає замала активність студентів-випускників бакалаврату в реєстрації на ЗНО з англійської мови, яке потрібне при вступі до магістратури. Спільним завданням для деканатів, дирекцій та відділу кадрів залишається організація стажування викладачів в передових підприємствах.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про завершення відбору на навчання в Університеті м.Лілль шести студентів за програмою ERASMUS+. Також приємною новиною стало отримання гранту Університетом штату Пенсильванія на проведення спільник курсів з харчової безпеки на базі НУБіП – чекаємо тамтешніх фахівців у червні.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко зупинився на благоустрої території до Дня університету та перебігу ремонтних робіт.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін доповів про хід створення Центру колективного користування лабораторним обладнанням, підготовку інформації для підтвердження статусу наукової установи, атестації наукової діяльності. Окремо зупинився на якості наукових проектів, які готуються на конкурс для фінансування в 2020 році.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – вести підготовку відзначення Дня університету, урізноманітнити культурно-масову частину свята, контролювати дотримання законодавства під час сесії, провести підсумкову нараду з підготовки кімнат в гуртожитках для першокурсників, з числа молодих викладачів і науковців створити групу стратегічного розвитку, запустити НУБіП ТВ. Валерію Іщенку – активізувати облаштування студентського арт-простору, уточнити освоєння капітальних видатків.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook