Відкритий семінар «Практика впровадження ДСТУ ISO 9001:2015 в українських компаніях»

19 травня 2019 року
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12, ауд. 400

     19 травня 2019 року на кафедрі стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції відбувся семінар для студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК та навчально-наукового інституту післядипломної освіти, кафедри аграрного консалтингу і туризму.

        Семінар проводили представники ради роботодавців кафедри із приватної компанії «Центр підтримки підприємців». Фахівці в сфері стандартизації розповіли студентству важливість професії, яку вони здобувають та для чого впроваджувати системи управління якістю на підприємствах. Впродовж семінару було розібрано ключові поняття системи, особливості впровадження на підприємствах різних галузей, то б то харчової і не харчової промисловості і особливу увагу спікер надав практиці впровадження ДСТУ ISO 9001:2015 в українських компаніях. Найбільше із виділеного часу було виділено на запитання, які цікавили студентів. На закінчення представники запросили всіх бажаючих до навчання та співпраці, а саме проходження практики в компанії, щоб здобути практичні навички.

Кафедра стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції висловлює подяку за проведений семінар компанії «Центр підтримки підприємців» та надіється на подальшу співпрацю.

Тетяна Розбицька,
аспірант кафедри стандартизації
та сертифікації с.-г. продукції

 

 

           

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook