Співробітники кафедри узяли участь в роботі весняної школи "На шляху до гарантування безпечності харчових продуктів: підходи у запровадженні та здійсненні Європейського контролю за безпечністю харчових продуктів

18 травня 2019, 11:23
НМЦ "Агроосвіта"

14-16 травня на базі «Науково-методичного центру «Агроосвіта» функціонувала Весняна школа «На шляху до гарантування безпечності харчових продуктів: підходи у запровадженні та здійсненні Європейського контролю за безпечністю харчових продуктів» (Модуль за програмою Ерасмус+ Жан Моне «EU Food Safety Control» («Контроль безпечності харчових продуктів у ЄС»)), організована Національним університетом біоресурсів і природокористування України, (кафедра ветеринарно-санітарної експертизи). 
 

 

У роботі заходу взяли участь: Олександр Овчаренко, перший заступник начальника Головного Управління Держпродспоживслужби в м. Києві; Ірина Висоцька, провідний експерт з управління процесами і якістю Швейцарсько-українського проекту «Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні»; Юлія Слива, доцент кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції НУБіП України; Інна Кільдій, керівник відділу тестування Науково-дослідного центру незалежних споживчих експертиз «Тест», Київ; Мануель Сержі, професор університету Терамо (Італія); Олег Конкс, менеджер із свинарства компанії БІОМІН Україна; Павло Футерник, директор ТОВ РОМЕР Лабс Україна; Руслан Білик, ТОВ «Органік-Стандарт»; Марія Кучерук, ГС "Органічна Україна", доцент кафедри гігієни і санітарії тварин ім. А. К. Скороходька НУБіП України; Людмила Кондрасій, канд. вет. наук, асистент кафедри ветеринарно-санітарної експертизи НУБіП України.

 

Слухачі весняної школи – педагогічні, нуково-педагогічні працівники ЗВО, магістри.

На заході розглянуто питання: цілі офіційного контролю за безпечністю харчових продуктів; виклики для офіційних органів управління безпечністю харчових продуктів в Україні; основні принципи організації офіційного контролю за безпечністю харчових продуктів, організація офіційного контролю (офіційний аудит), органічна сертифікація харчових продуктів.

доц. Кучерук М.Д.


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook