Засідання навчально-методичної ради НУБіП України

20 травня 2019, 14:00
"Професорська аудиторія" Ботанічного саду НУБіП України

ПОРЯДОК ДЕННИЙ
засідання навчально-методичної ради, що відбудеться 20 травня о 1400 годині в "Професорській аудиторії" в Ботанічному саду НУБіП України

1. Про особливості роботи програми Юнічек з перевірки на академічний плагіат у навчально-науковій літературі та дипломних роботах студентів (доповідач – Сідляренко А.І.).

2. Про первинну акредитацію освітньо-професійної програми ОС «Магістр» «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» ліцензійним обсягом 75 осіб (ДФН -40, ЗФН -35) (доповідач – Діброва А.Д.).

3. Про первинну акредитацію освітньо-професійної програми ОС «Магістр» «Дорадництво» зі спеціальності 073 «Менеджмент»ліцензійним обсягом 25 осіб (доповідач – Микицей Т.Д.).

4. Про результати обговорення навчально-методичною радою факультету аграрного менеджменту проблеми дублювання дисциплін в навчальних планах підготовки фахівців (доповідач – А.Д. Остапчук).

5. Про створення міжкафедральної навчальної лабораторії зі спеціальностей: Агрономія та Облік і аудит на базі відокремленого підрозділу НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого» (доповідачі – Єресько О.В., Тонха О.Л., Доля М.М.).

6. Про розгляд ліцензійних справ Відокремлених підрозділів НУБіП України:
Фахова передвища:
«Боярський коледж екології і природних ресурсів»

  • 075 Маркетинг, ліцензований обсяг – 120 осіб (з урахуванням термінів навчання);
  • Транспортні технології (за видами), спеціалізація 275.03 Транспортні технології на автомобільному транспорті, ліцензований обсяг – 160 осіб (з урахуванням термінів навчання);

«Ірпінський економічний коледж»

  • 051 Економіка, ліцензований обсяг – 90 осіб (з урахуванням термінів навчання);

«Мукачівський аграрний коледж»

  • 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», ліцензований обсяг – 90 осіб (з урахуванням термінів навчання) (доповідачі: Єресько О.В., Демчук І.О., Кропивко С.В., Ільченко Н.В.).

7. Про затвердження та рекомендацію до друку каталогів навчальних планів і програм підготовки бакалаврів та магістрів на 2019-2020 навчальний рік (доповідачі: Зазимко О.В., Колеснікова О.М.).

8. Про результати роботи комісії з академічної доброчесності (доповідач – Кищак Т.С.).

9. Підтримання клопотання щодо надання рекомендації вченої ради НУБіП України до друку навчальної літератури (доповідач – Касаткін Д.Ю.).

10. Різне.
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook