Розширене засідання ректорату

21 травня 2019, 8:30
Корпус № 3, ауд. 213

     21 травня 2019 р. о 830 в залі засідань ректорату (кім. 213, навч. корп. №3) відбудеться розширене засідання ректорату.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про внесення змін до Правил прийому на навчання до НУБіП України у 2019 році. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії Гончарук Лідія Юріївна.
  2. Про стан реєстрації заяв вступників на ОС «Магістр» для складання вступних випробувань за технологією ЗНО. Доповідають відповідальний секретар приймальної комісії Гончарук Лідія Юріївна, декан юридичного факультету Яра Олена Сергіївна, декан економічного факультету Діброва Анатолій Дмитрович, декан факультету інформаційних технологій Глазунова Олена Сергіївна, декан факультету аграрного менеджменту Остапчук Анатолій Дмитрович, декан гуманітарно-педагогічного факультету Шинкарук Василь Дмитрович, директор ННІ післядипломної освіти Кулаєць Марія Михайлівна.
  3. Про проведення конкурсу на заміщення посад науково-педагогічних працівників (професори кафедр). Доповідає начальник відділу кадрів Михайліченко Микола Васильович.
  4. Про результати роботи консультаційно-підготовчих курсів НУБіП України у 2018-2019 навчальному році. Доповідає заступник начальника відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи Багацька Оксана Михайлівна.
  5. Про результати соціологічного опитування старост академічних груп. Доповідає начальник навчального відділу Зазимко Оксана Володимирівна.
  6. Про хід виконання заходів щодо організації підготовки відзначення 121-річниці Університету. Доповідають проректор з навчальної і виховної роботи Кваша Сергій Миколайович, відповідальні за виконання заходів.
  7. Про надання дозволу на передачу в оренду. Доповідає начальник планово-фінансового відділу Бронін Олег Володимирович.
  8. Різне.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook