ВІТАЄМО ПРОФЕСОРА ЛІЛІЮ КАЛАЧНЮК З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ

15 травня 2019 року

 Сьогодні, 15 травня святкує свій День народження доктор біологічних наук, академік Національної академії наук вищої освіти України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, професор Калачнюк Лілія Григорівна

ШАНОВНА ЛІЛІЄ ГРИГОРІВНО!

Дорога наша колего, гарна і мудра, добра і чуйна! Сердечно вітаємо Вас з Днем ​​народження! Працелюбну, відповідальну і безперечно чарівну жінку, з якою нам пощастило працювати кожен день пліч-о-пліч! Ми знаємо Вас, як надзвичайно ефективного вченого та вчителя, яким гордяться колеги і учні, чудову людину і прекрасну жінку.
Зичимо Вам блищати на роботі, рости по кар’єрних сходах, домагатися всіх поставлених цілей, привносити в усе свою неповторну оригінальність і завжди посміхатися! Бажаємо залишатися такою ж молодою, красивою жінкою! Нехай у Вас буде лише відмінний настрій, здорові Ви, Ваші рідні та близькі! Любові Вам і теплих стосунків у родині, поваги і обожнювання від колег, учнів і друзів! Нехай робота йде на лад, життя б’є ключем, будні не будуть сірими, а вільні дні хай горять яскраво і стануть для Вас незабутніми! Хочеться побажати Вам від усього нашого великого, дружного колективу яскравого світла в житті та радісних свят душі, успіху в усіх справах і задумах, чарівної краси та неймовірної доброти серця, великих здобутків, міцного здоров’я та чудового настрою.

У Ваш День народження, колего, ми вірші читаємо,
І щасливих довгих літ від душі бажаємо!
Щоб родина Ваша дружна вся була здорова,
І пташки для вас співали свої пісні знову!

Квіти квітнуть, гай зелений щиро Вас вітає,
Доля Ваша, щастя Ваше щедро розцвітають,
Хай Вас люблять дуже щиро, серцем поважають,
Радість, дружба і кохання Вас не обминають!

Від імені колдективу кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого, завідувач, професор Віктор Томчук

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook