Ректорат: екзаменаційна сесія, виконавська дисципліна та підготовка до відзначення 121-річниці університету

13 травня 2019 року
     13 травня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Окрім планування робочого тижня увага була приділена до навчального процесу, екзаменаційної сесії і виконавської дисципліни. Як зазначив очільник університету, система буде працювати якісно і злагоджено, якщо кожен буде самодисциплінованим. Тому свідома плідна самостійна робота дирекцій, деканатів і кафедр, націленість на результат – є основним завданням.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про підготовку зустрічі ректора зі старостами академічних груп і активом, яка відбудеться 15 травня о 1330 в актовій залі. Цього тижня університет прийматиме учасників ІІ туру всеукраїнської студентської олімпіади з технології виробництва та переробки продукції тваринництва, заплановані урочистості з нагоди 60-річчя Бережанського агротехнічного інституту.

     Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко доповів про проведення Фестивалю студентської науки, завершення оформлення спільних міжнародних наукових проектів з австрійськими та індійськими вченими в галузі лісівництва та енергетики.

     Директор ННЦ міжнародної діяльності Олександр Лабенко проінформував про низку заходів з активізації набору іноземних студентів на англомовні магістерські програми. Також ми очікуємо на візит французької делегації з Університету м.Лілль, в рамках якого заплановані лекції для студентів та відбір для навчання за програмою ERASMUS+.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про перебіг ремонтних робіт на вхідних групах до стадіону та студентського скверу, навчальному класі на пасіці, покрівлі на гуртожитку №8 та навчальному корпусі №8, в кімнатах гуртожитку №4 тощо.

 

     Перший проректор Ігор Ібатуллін закцентував на державних закупівлях та завершенні посівної кампанії в навчально-дослідних господарствах. Також на контролі вироблення пропозицій щодо придбання дослідницьких приладів для центру спільного користування науковим обладнанням, яке на базі нашого університету створило Міністерство освіти і науки та виділяє на це певні кошти.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – завершити оформлення гербової зали, затвердити сценарій відкриття нових постаментів на Алеї слави, приурочених Дню університету, розробити туристичний маршрут територією університету. Валерію Іщенку – дотримуватися термінів здачі об’єктів, на яких йдуть ремонтні роботи. Директору студмістечка Сергію Стецюку – активізувати підготовку кімнат для першокурсників. Начальнику планово-фінансово відділу Олегу Броніну – уточнити перелік платних послуг, які надають підрозділи університету. Головному редактору газети «Університетський кур’єр» Валентину Обрамбальському – підготувати репортаж про відкриття нової лінії деревообробки в Боярській лісовій дослідній станції.

     Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook