«ХАРЧОВИКИ» ЩОСУБОТИ ГОСТИННО ЗУСТРІЧАЮТЬ МАЙБУТНІХ СТУДЕНТІВ КОЛЕДЖІВ КИЇВЩИНИ В НУБіП УКРАЇНИ

11 травня 2019 року
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12

Вже майже протягом двох місяців щосуботи тривають курси по спеціальності 181 – Харчові технології, для студентів коледжів міста Києва та області.  

Сьогодні факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК вкотре гостинно проводив курси для майбутніх абітурієнтів з Київського професійно-педагогічного коледжу імені Антона Макаренка у стінах НУБіП України.

Декан факультету Лариса Баль-Прилипко детально розповіла про спеціальності за якими провадиться навчання на факультеті харчових технологій, участь студентів в конференціях, семінарах та Всеукраїнських олімпіадах. Про те, як студенти факультету навчаються за програмою ERASMUS+ та протягом всього року проходять практику на передових підприємствах України, Німечинни, Франції, Італії та ін. 

Завідувач кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Олександр Савченко розповів про особливості подальшого працевлаштування наших випускників, про отриманий виробничий досвід студентів денної форми навчання.

Завідувачем кафедри для абітурієнтів було продемонстровано навчальне обладнання: прилад Чижова для визначення вологи в харчових продуктах, прилад Ekomilk – здатний проводити аналіз проби молока за 80 сек, а саме визначення вмісту жиру, білку, сухого знежиреного молочного залишку, густину, температуру замерзання та кількість доданої води одночасно.

Абітурієнти проявили зацікавленість до приладу Lumitester PD – 30, який призначений для швидкого контроль за гігієнічними показниками чистоти та гігієни навколишнього середовища. Майбутні студенти особисто провели дослідження чистоти власних рук та робочих поверхонь в аудиторії.

Зустріч була цікавою та плідною для слухачів курсу. Майбутні студенти НУБіП України отримали багато окриляючих вражень, позитивних емоцій та мотивацію для подальшого самовдосконалення та бажання вступу до вишу.

Валентина Ісраелян,

асистент кафедри технології м'ясних,

рибних та морепродуктів

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook