Творчі гостини «Сім миттєвостей життя: з подякою Богові, батькам, рідним, друзям та всім людям по життю»

11 травня 2019 року
     З нагоди ювілею завідувача оздоровчого центру університету В’ячеслава Крупки відбувся творчий вечір, який об’єднав у дружньому гостинному колі колектив університету, друзів, знайомих, учнів, спортсменів та громадських діячів.

     Спогади й виступи колег, друзів та знайомих Сергія Кваші, Віталія Коваленка, Олександра Морозова, Ірини Майданюк та багатьох інших, про неординарність шанованого ювіляра, його непростий життєвих шлях, широтуінтересів, починаючи від медицини та психології, й завершуючи поезією, громадською роботою та спортом, гармонійно поєднувалися із пісенними й мистецькими подарунками, зокрема від заслуженого артиста України Романа Рудого.

     По сімейному зворушливими бути й привітання від учнів – студентів гуманітарно-педагогічного факультету із спеціальності «Соціальна робота», що декларували вірші В’ячеслава Крупки:

Як соловейку пісня
Радість потрібна людині.
Очі їй теплі потрібні –
І не біда, що не сині.
Ще їй, для повного щастя,
Руки б ласкаві мати.
Щоб пригорнути в ненасті
Як, у дитинстві, мати.

     Не оминув виступу й сьогоднішній ювіляр, що відкрив частинку себе через розповідь про витоки своєї родини, життя з дитинства, юності, молодості, формування світогляду та ціннісних орієнтирів, кар’єру та життєві обставини.

     Сім миттєвостей – це практично нічого у житті Всесвіту, тому активне життя продовжується. Нині В’ячеслав Андрійович, окрім активної роботи в університеті на оздоровчій й освітянській ниві, є головним спортивним лікарем національних жіночих збірних команд з футболу, активно займається легкою атлетикою, зимовим плаванням, продовжує надавати психотерапевтичну допомогу, є генерал-майором українського селянського козацтва та залишається дисидентом.

     Як в справжнього лікаря творчі гостини мали помітний оздоровчий ефект на всіх учасників. Отож, щиро зичимо Вам, нашому шановному лікареві – В’ячеславе Андрійовичу, міцного здоров'я, невтомного творчого пошуку, успіхів у всіх починаннях, щоденних справах, сміливих планах і сподіваннях. Нехай ваша життєва нива з року в рік засівається зернами надії, оптимізму, віри в завтрашній день!


Леся Вікторова,
завідувач кафедри соціальної роботи
та інформаційних технологій в освіті

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook