Бібліотечний фонд поповнився сучасними навчальними посібниками, що надруковані за кошти університету

10 травня 2019 року

    Наукова бібліотека продовжує отримувати видання наших науково-педагогічних працівників, які були надруковані за кошти університету.

     Цього разу ми отримали 4 назви (210 примірників) навчальних посібників.
 
 
    Наводимо бібліографічний опис отриманих видань:
 
 Сич З.Д., Бобось І.М., Федосій І.0. Овочівництво: навчальний посібник /3. Д. Сич, І. М. Бобось, І. О. Федосій. - К.: НУБіП України, 2018.- 407 с. – 50 прим.
   У навчальному посібнику розглянуто теми лабораторних та практичних занять навчальної дисципліни «Овочівництво». З метою забезпечення майбутнього фахівця практичними навичками наведена класифікація овочевих культур, характеристика насіння та методика визначення їхніх посівних якостей. Подані розрахунки площі живлення, густоти рослин і норми сівби насіння; потреби господарства у розсаді, парниках (плівкових теплицях), біопаливі і грунтосумішах для вирощування овочевих культур; підбір попередників і розробка сівозміни. Наведена мінливість морфологічних ознак і біологічних особливостей сучасного сортового різноманіття овочевих і баштанних культур.
 
 
 
 
 
 
 
  
 
   Насінництво багаторічних та однорічних кормових культур: навчальний посібник / Г.І. Демидась, І.Т.Слюсар, С.П. Полторецький та ін.; за редакцією професора Г.І. Демидася, І.Т. Слюсаря. - К.; НУБіП України, 2018. - 232 с.; фото, іл. -30 прим.
   Навчальний посібник «Насінництво багаторічних та однорічних кормових культур» підготовлений відповідно до вимог програми для підготовки фахівців аграрних закладів освіти ОС Магістр з напряму підготовки - «Агрономія». У посібнику наведено стан і перспективи розвитку насінницької галузі. Охарактеризовано технологію виробництва, догляду, збирання та зберігання насіння, критерії оцінювання якості посівного матеріалу.
 
 
 
 
 
 
 
 
 Ветеринарна імунологія : підручник / Мазуркевич А. Й., Харкевич Ю. О., Малюк М. О., Данілов В. Б., Ковпак В. В. - К.: НУБіП України, 2018 - 334 с. - 100 прим.
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Ортопедія собак і котів. Частина II. Хірургічна патологія черепа та хребта: навчальний посібник / Сухонос В.П., Малюк М.О., Куліда М.А., Ткаченко В.В., Солонін П.К., Дорощук В.О.. - К.: НУБіП України, 2018 - 108 с. – 30 прим.
  Навчальний посібник описує методи лікування собак та котів у разі хірургічної патології черепа та хребта. Актуальність видання посібника зумовлена тим, що в нашій країні тривалий час цьому питанню не було приділено достатньої уваги. Посібник узагальнює досвід зарубіжних фахівців і призначений для студентів ветеринарних навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації та практикуючих хірургів ветеринарної медицини.
 
 
 
  
 
 
 
 
 
   Після технічної та наукової обробки всі навчальні посібники будуть передані на абонементи з видачі навчальної літератури до центральної бібліотеки та філії наукової бібліотеки у навчальному корпусі № 12.
 
Тетяна Безугла, 
завідувач відділу комплектування
наукової бібліотеки
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook