Модуль «Формування навичок відтворення»

9 травня 2019 року

Як спонукати початківців говорити англійською мовою? Як допомогти генерувати ідеї та подолати мовний бар’єр? Як навчити студентів успішній комунікації англійською? Як заохотити чітко виражати думки на письмі та вільно використовувати новий чи пасивний вокабуляр? Все ще ставите собі такі питання і не знаходите відповідей? Тоді вам варто записатися на цей курс і ми допоможемо вам:

1) навчитися ефективно планувати та організовувати заняття, спрямовані на розвиток навичок письма та говоріння в контексті комунікативної методики;

2) зрозуміти, що таке навички відтворення та підібрати ефективні методики їх викладання;

3) оволодіти різними стратегіями покращення правильності говоріння та письма;

4) навчитися правильно та цілеспрямовано давати фідбек студентам стосовно навичок говоріння та письма;

5) відчути себе кваліфікованим професіоналом з сертифікатом ILC.

Організація навчання

Курс складається з 4-х занять по 4 години з 10:00 до 14:30. Для того, щоб ви почували себе комфортно, ваш мовний рівень повинен бути не нижче Intermediate.

Найближчі дати курсу

11.05.2019 – 01.06.2019 стандартний формат, 4 заняття по суботах вул. Богдана Гаврилишина, 7, м. "Політехнічний інститут"

18.06.2019 21.06.2019 інтенсивний формат, заняття з понеділка по четвер вул. Маршала Тимошенка, 13А, м. "Мінська"

Тренер - Марина Маринюк

Кожне заняття складається з теоретичної та практичної частини. Завдяки цьому курсу, ви не просто отримаєте теоретичні знання, а й зможете випробувати їх на практиці та отримати кваліфікований відгук від тренера. За відгуками студентів наших модульних курсів, слухачі значно впевненіше відчувають себе на курсі СELTA і одразу помічають покращення результатів власного викладання.

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook