Центр франкофонної освіти і культури: ярмарок вакансій «Україна-Франція», зустріч студентів з Надзвичайним і Повноважним Послом Франції в Україні

5 травня 2019 року
     На запрошення Франко-української торгово-промислової палати 20 квітня 2019 року студенти гуманітарно-педагогічного та інших факультетів разом із викладачем кафедри іноземної філології і перекладу Наталією Рудницькою відвідали третій ярмарок вакансій «Україна-Франція», організований Асоціацією «Французька ділова спільнота в Україні» (CCIFU), яка сприяє діяльності французько-українського бізнесу.

     Цей захід відбувся у Києві в «Українському домі». На ярмарку було представлено більше ніж 25 компаній та більш ніж 1 500 відвідувачів. Серед учасників були представлені такі міжнародні компанії як: Креді Агріколь, Санофі, Ашан, Леруа Мерлен, Егіс, Ераліс, Джанетт, Лакталіс, Серв'є, Мальтероп, Мазар, УкрСіббанк, Вералія, Бел та інші. Французькі підприємства та організації зацікавлені у працевлаштуванні цілеспрямованих студентів та молодих фахівців. Не є винятком і майбутні перекладачі, які вільно володіють двома іноземними мовами: англійською і французькою.

     Під час ярмарку вакансій відбулися цікаві зустрічі, які, сподіваємось, будуть мати позитивні наслідки як для майбутніх фахівців, так і для французьких роботодавців. Адже це була чудова можливість ознайомитися з діяльністю іноземних компаній, а також дізнатися про наявні вакансії та інформацію про відкриті програми з працевлаштування, стажування, проходження практики. Студентам НУБіП України пощастило також поспілкуватись із Надзвичайним і Повноважним Послом Франції в Україні пані Ізабель Дюмон.

     Майбутні перекладачі подякували досвідченим фахівцям, які допомогли краще зрозуміти тонкощі професії і перспективи розвитку кар'єри в таких компаніях.

Вікторія Руденко,
студентка 2 курсу
гуманітарно-педагогічного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook