Катерина Лозоцька – золота призерка ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування»

30 квітня 2019 року
     У Національній академії статистики, обліку та аудиту України відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування».

     До участі в конкурсі подано 132 студентські наукові роботи із 65 закладів вищої освіти України. Традиційно конкурс проводився у два етапи: заочний (рецензування студентських наукових робіт); очний (підсумкова науково-практична конференція щодо захисту робіт), який проходив у формі доповіді та глибокої наукової дискусії. Галузева конкурсна комісія за рейтинговою оцінкою допустила до участі в підсумковій науково-практичній конференції 35 робіт.

     НУБіП України представляли магістри з темою «Застосування МСБО 16 «Основні засоби» в Україні» (науковий керівник − завідувач кафедри обліку та оподаткування Євгенія Калюга) та Владислав Альошин – тема «Документування та суттєвість як детермінанти підвищення якості аудиту фінансової звітності» (науковий керівник − доцент Наталія Кузик).

     Конкурсна комісія високо оцінила якість презентації наукової роботи Катерини Лозоцької, актуальність та глибину проведеного дослідження, представлені авторські розробки й пропозиції, наявність великої кількості публікацій за темою дослідження. Безумовно, вирішальну роль мав і ступінь володіння матеріалом та вміння обґрунтовано відповідати на поставлені запитання й демонструвати здібності до науково-дослідної роботи.

     Дипломом І ступеня Катерина Лозоцька підтвердила високий рівень підготовки зі спеціальності «Облік і оподаткування». Щиро вітаємо переможницю і наукового керівника Євгенію Калюгу та зичимо їм творчої наснаги й подальших успіхів на науковій ниві!
     Диплом Катерини Лозоцької буде надіслано безпосередньо на ім’я ректора НУБіП − Ніколаєнко Станіслава Миколаєвича.

Наталія Кузик,
доцент кафедри обліку та оподаткування

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook