Покоління, що виховуємо сьогодні – гарант нашої екобезпеки в майбутньому

25 квітня 2019 року

22 квітня – Міжнародний День Землі. Це – день відповідальності перед нашою планетою, її населенням та самою природою, частиною якої ми є. Формування екологічної культури студентів – один із важливих напрямів виховної роботи кожного викладача. 

22.04.2019 року за сприяння декана гуманітарно-педагогічного факультету, професора В. Д. Шинкарука науково-педагогічні працівники кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей провели виховний захід англійською мовою “Earth Day”, метою якого стало формування у студентів уявлення про взаємозв’язок між людиною і природою, виховання дбайливого ставлення до живої природи, фокусування на сучасних проблемах екології нашої планети, оскільки кожна людина має бути водночас гармонійною і у своєму ставленні до природи.


У проекті взяли участь студенти різних спеціальностей, які представили доповіді англійською мовою, візуалізувавши їх самостійно створеними анімованими відео, інфографікою, інтелект-картами з використанням інформаційних технологій. Особливо хотілося б відзначити презентації таких студентів: Юлії Закатей, Олени Ковальчук (гуманітарно-педагогічний факультет, доц. Грабовська І. В.), Анастасії Сук, Анни Тимчій, Діани Русіної, Кирила Трунова (факультет захисту рослин, біотехнологій та екології, доц. Поліщук О. С.), Олександра Заверталюка (ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, доц. Цимбал С. В.), Катерини Кизило, Анастасії Шамчук, Каміли Колодій, Ольги Бурбан (факультет землевпорядкування, доц. Пономаренко О. Г.), Олени Йолдич(факультет конструювання та дизайну, доц. Пономаренко О. Г.), Володимира Кравця, Світлани Мороз (ННІ лісового і садово-паркового господарства, ст. викл. Поліщук А. В.) та Дар’ї Головатої(механіко-технологічний факультет, доц. Яременко Н. В.), які отримали сертифікати та призи. Проведений захід виявився актуальним для студентів технічних і агробіологічних спеціальностей, оскільки зміст їх майбутньої професійної діяльності має безпосереднє відношення до вирішення проблем захисту довкілля.


Сподіваємося, що святкування  Міжнародного Дня Землі стане доброю традицією для студентів та викладачів нашої кафедри, оскільки протягом свята відчувалася відкритість, зацікавленість та активність студентів і викладачів. Чекатимемо нових проектів та цікавих ідей від наших талановитих студентів і віримо в покращення екологічної ситуації на нашій планеті, збереження її природних багатств завдяки зусиллям та компетентності наших вихованців – майбутніх фахівців технічної та агробіологічної галузей знань.

Вознюк Т. М.,
асистент кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних
спеціальностей

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook