Гуманітарії налагоджують співпрацю із міжнародним дитячим центром «Артек»

23 квітня 2019, 17:01

Науково-педагогічні працівники кафедри соціальної роботи та інформаційних технологій в освіті, за підтримки декана гуманітарно-педагогічного факультету професора Василя Дмитровича Шинкарука, провели зустріч із представниками Міжнародного дитячого центру «Артек» (далі МДЦ «Артек»).  

Як зазначила керівник Центру з підбору персоналу МДЦ «Артек» – це унікальний дитячий Центр із десятилітніми традиціями, який являє собою простір для досліджень, відкриттів і саморозвитку учнівської і студентської молоді. Центр працює круглорічно в 13 змін, наприклад: «Академмістечко», «Разом заради розвитку», «Артек – місто професій», «Змінимо світ на краще», «Наша земля Україна» та ін.

 
Наші студенти мали можливість отримати інформацію про умови відбору для проходження практики на базі МДЦ «Артек», професійну підготовку для роботи з дітьми в умовах відпочинкового табору та особливості працевлаштування й кар’єрного росту. 
 
 
Декан гуманітарно-педагогічного факультету В.Д.Шинкарук зустрівся із делегацією МДЦ «Артек», обговорив перспективи співпраці, обміну досвідом, практичного навчання студентів, підвищення кваліфікації, спільної наукової роботи, профорієнтації для школярів відпочинкових змін. Зустріч завершилася підписанням угоди про співпрацю. 
 
Ірина Сопівник,
професор кафедри соціальної роботи та
інформаційних технологій в освіті
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook