НА ФАКУЛЬТЕТІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК РОЗПОЧАЛА РОБОТУ АКРЕДИТАЦІЙНА КОМІСІЯ

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 9 серпня 2001р. №978 «Про затвердження Положення про акредитацію вищих навчальних закладів і спеціальностей у вищих навчальних закладах та вищих професійних училищах», у період з 23 по 25 квітня 2019 року проходить чергова акредитаційна експертиза напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" ОС "Бакалавр".
Експертна комісія у складі: Бурак Валентини Геннадіївни, завідувача кафедри інженерії харчового виробництва Херсонського державного аграрного університету (голова комісії); Манолі Тетяни Анатоліївни, доценту кафедри технології м'яса, риби і морепродуктів Одеської національної академії харчових технологій, кандидату технічних наук розпочали акредитаційну експертизу провадження освітньої діяльності в Національному університеті біоресурсів і природокористування України (надалі НУБіП України), повꞌязану з підготовкою здобувачів вищої освіти за напрямом підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти.
У ході експертизи комісія перевірила та проаналізувала подані матеріали стосовно фактичного стану кадрового, навчально-методичного, матеріально-технічного, інформаційного забезпечення, якісних характеристик підготовки фахівців, внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності закладу вищої освіти та його відповідність установленим законодавством вимогам.
Комісією було відмічено, що у НУБіП України створено всі умови для підготовки фахівців, має високий рівень професорсько-викладацького складу, необхідний для забезпечення освітянської діяльності за заявленим напрямом підготовки.
Робота комісії продовжується.
Лариса Баль-Прилипко,
декан факультету