Чоловіча волейбольна збірна НУБіП України змагатиметься за третє місце Студентської волейбольної ліги м. Києва

22 квітня 2019 року
     17 квітня відбувся матч між збірними НУБіП України з волейболу і Київського Національного університету ім. Тараса Шевченка.

     Наші хлопці на початку гри заволоділи ініціативою, що дало змогу перемогти у першій партії. Видно було, що суперник не сподівався на такий опір, і трохи оговтавшись після своєї поразки, збірна КНУ змогла внести певні корективи і переломити хід поєдинку. Команда КНУ – сильний суперник, адже більшість волейболістів є діючими гравцями першої ліги, а один навіть вищої ліги Чемпіонату України з волейболу сезону 2018-2019. Але наші хлопці також мають досвід змагань на рівні Чемпіонату України, тому не можна сказати, що збірна КНУ отримала легку перемогу. Хоча гра і закінчилася з рахунком 1:3 не на нашу користь та вболівальники отримали масу емоцій.

     Друга гра за вихід у фінал відбулася 19 квітня між командами Національного університету фізичного виховання і спорту України і збірною Національного технічного університету України «КПІ ім. Ігоря Сікорського». Перевага була на боці волейболістів з НУФВСУ. Тож у фінальному поєдинку зустрінуться команди НУФВСУ і КНУ ім. Тараса Шевченка, а за третє місце змагатимуться збірна НУБіП України і КПІ.

Бажаємо нашим волейболістам перемоги!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання,
гуманітарно-педагогічного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook