Студент механіко-технологічного факультету Оліфіренко Андрій – бронзовий призер ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Транспортні технології та засоби в агропромисловому комплексі»

21 квітня 2019 року
    17-19 квітня 2019 року в м. Кропивницькому на базі Центральноукраїнського національного технічного університету проходив ІІ етап Всеукраїнської олімпіади МОН України зі спеціальності «Транспортні технології та засоби в агропромисловому комплексі».

     В даному заході прийняв участь і студент магістратури механіко-технологічного факультету НУБіП України І року навчання Оліфіренко Андрій Ігорович, спеціальність 275 "Транспортні технології (автомобільний транспорт)", представник наукового студентського гуртка «Випробування та сертифікація машин» кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М. П. Момотенка.
     Кагорта учасників налічувала 36 переможців І етапу Всеукраїнської олімпіади МОН України зі спеціальності «Транспортні технології та засоби в агропромисловому комплексі» з провідних закладів вищої освіти, серед яких Національний університет біоресурсів і природокористування України, Національний університет «Львівська політехніка», Харківський національний автомобільно-дорожній університет, Харківський національний університет муніципального транспорту імені Бекетова, Національний транспортний університет, Центральноукраїнський національний технічний університет, Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Вінницький національний технічний університет та інші.

     ІІ етап Всеукраїнської олімпіади МОН України зі спеціальності «Транспортні технології та засоби в агропромисловому комплексі» містив три рівня проходження: тестування за теорією, вирішення прикладних транспортних задач, наукова доповідь на конференції.

     За результатами ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади МОН України зі спеціальності «Транспортні технології та засоби в агропромисловому комплексі» Оліфіренко Андрій Ігорович став бронзовим призером та удостоєний дипломом ІІІ ступеня.



Вітаємо Андрія Ігоровича і бажаємо подальших звитяг!

Іван Роговський,
директор НДІ техніки і технологій,
керівник наукового студентського гуртка
«Випробування та сертифікація машин»

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook