Розширене засідання ректорату

23 квітня 2019, 9:00
Корпус № 3, ауд. 213

 


ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про результати проведення атестації педагогічних працівників НУБіП України. Доповідає проректор з навчальної і виховної роботи Кваша Сергій Миколайович.
  2. Про результати проведення II туру Всеукраїнської олімпіади для вступників до університету. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії Гончарук Лідія Юріївна.
  3. Про стан проведення весняно-польових робіт в НДГ НУБіП України. Доповідає начальник відділу організаційної діяльності НДГ та навчально-виробничої практики Туринський Василь Михайлович.
  4. Про результати проведення II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади на базі НУБіП України. Доповідають: декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Кондратюк Вадим Миколайович, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна, декан агробіологічного факультету Тонха Оксана Леонідівна, декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Доля Микола Миколайович, декан гуманітарно-педагогічного факультету Шинкарук Василь Дмитрович.
  5. Про проведення конкурсу на заміщення посад директора Ірпінського економічного коледжу та науково-педагогічних працівників (завідувачі кафедри). Доповідає начальник відділу кадрів Михайліченко Микола Васильович.
  6. Про організацію курсів з вивчення англійської мови для студентів та викладачів університету. Доповідає декан гуманітарно-педагогічного факультету Шинкарук Василь Дмитрович.
  7. Про надання дозволу на передачу в оренду. Доповідає начальник планово-фінансового відділу Бронін Олег Володимирович.
  8. Різне.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook