Львівські зустрічі: актив гуртка "Ветеринарна фармакологія та фармація" бере участь у "Днях студентської науки"

19 квітня 2019, 9:00

Місто Львів, як завжди, гостинне, славетне своєю історією та визначними пам'ятками, високо розвиненою культурою, традиційно зустрічає наших студентів на наукових форумах. Гуртківці кафедри фармакології та токсикології  факультету ветеринарної медицини щорічно є активними учасниками таких заходів.

Цьогоріч доповісти про результати своїх наукових досліджень та переконатися у квітучості весняного Львову виявили ініціативу студенти 3-го курсу Ілля Панько і Роман Голінько. Вже у перший день роботи студентської конференції "Дні студентської науки" у секції «Сучасні питання екології та фармації, досягнення, перспективи та проблеми»" ними було презентовано цікаву та актуальну на сьогодні тему щодо застосування контрацептивів у ветеринарній медицині. Зокрема, було охарактеризовано український ринок лікарських засобів з цієї фармакологічної групи, які нині зареєстровані в Україні, та наведено результати власних досліджень, що були проведені на базі ветеринарної клініки "Дунай" (місто Київ).

Також було презентовано стендову доповідь старости гуртка, студентки З курсу, Марії Кравець на тему "Антибіотикорезистентність Listeria monocytogenes, виділеної з харчової сировини тваринного походження».

Отже, гурківці кафедри достойно представили власні наукові доробки на львівському форумі. На даному етапі, звичайно, слід побажати їм плідної праці та досягнення нових сходинок на науковій ниві!

Ірина Деркач,

науковий керівник студентського гуртка "Ветеринарна фармакологія та фармація"

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook