Фестиваль студентської науки – 2019: хто зустрінеться у фіналі?

18 квітня 2019 року
     17 квітня відкрив свою роботу «Фестиваль студентської науки – 2019», який зібрав 16 наукових студентських гуртків економічного факультету, 6 – факультету аграрного менеджменту та 4 – ННІ післядипломної освіти.

     Журі більше п’яти годин оцінювало студентські наукові досягнення. Цьогорічні змагання гуртків пройшли на високому рівні і виявилися дуже конкурентними: наукові досягнення представлялися у вигляді тез доповідей та статей, які студенти друкують у фахових виданнях у співавторстві з викладачами та самостійно, участю у олімпіадах, наукових студентських конкурсах та проектах, конференціях, круглих столах, семінарах.

     Особливу увагу викликали Start-Up проекти, проект розвитку студентської кав’ярні, відеоролики про стилі керівництва від майбутніх управлінців. Старости студентських гуртків поділилися своїми планами щодо майбутнього розвитку колективів, запланованими заходами та науковими справами.

 

 

     У результаті від економічного факультету 1-ше місце розділили два наукових студентський гуртки «Банки, фінансові ринки та агробізнес: виклики сьогодення» та «Фінансист», 2-ге – у «Брокера», 3-тє – «Клубу фінансового аналітика».

     Серед молодих науковців факультету аграрного менеджменту переміг студентський гурток «Маркетинг», другим став «Stаrtup garage 11», третім – «Менеджмент і сьогодення».
     Від ННІ післядипломної освіти: 1-ше місце - науковий студентський гурток «Інновінг», 2-ге – «Агротурист», 3-тє – «Дорадник».

 

     За першість у фіналі боротимуться гуртки «Банки, фінансові ринки та агробізнес: виклики сьогодення» та «Фінансист» (економічний факультет), «Маркетинг» (факультету аграрного менеджменту) і «Інновінг» (ННІ післядипломної освіти).

Бажаємо учасникам успіху у фіналі VIII «Фестивалю студентської науки – 2019».

Олена Четверик,
голова спілки молодих вчених
НДІ економіки і менеджменту

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook