«Я маю право!»: правопросвітницький захід у НУБіП України

18 квітня 2019 року
     Задля підвищення загального рівня правової культури та свідомості молоді, вдосконалення системи правової освіти, набуття молоддю необхідного рівня правових знань, формування у них поваги до права, формування нової правової свідомості шляхом інформування громадян та молоді про їх права та надання механізмів щодо їх захисту та за підтримки Департаменту молоді та спорту КМДА, головного територіального управління юстиції у місті Києві, Департаменту патрульної поліції, Асоціації українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів та ННЦ виховної роботи та соціального розвитку 17 квітня 2019 року у НУБіП пройшов перший просвітницький захід «Я маю право!».

     Основними завдання проекту є підвищення рівня правової підготовки студентської молоді, створення належних умов для набуття молоддю знань про свої права, свободи і обов’язки, широке інформування населення про правову політику держави та законодавство, забезпечення вільного доступу громадян до джерел правової інформації щодо попередження негативних явищ у молодіжному середовищі.
      Відкрив захід директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський, який поділився знаннями у даній сфері.

 

     Начальник відділу молодіжної політики Департаменту молоді та спорту КМДА Лесі Яремійчук привітала слухачів та наголосила на необхідності проведення подібних заходів.

 

     Про взаємодію поліції та суспільства розповів представник Департаменту патрульної поліції, поліцейський Сергій Безпальчук.

 

     А Оксана Пулях, керівник просвітницької акції та Олександр Федорук, експерт Асоціації УМДПЛ, продемонстрували чудову кінолекторію на тему «Права людини за гратами», «Правова поведінка та культура молоді» та показали фільм «Дорогою до в’язниці».

 

 

     Студенти також мали змогу вільно поспілкуватися з представниками пенітенціарного напряму Асоціації українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів.

Анастасія Стародуб

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook