На засіданні кафедри рекомендували кандидатури В.Б. Духницького на посаду завідувача кафедри та Г.В. Бойка і Ю.В. Палиці на посади доцентів кафедри

17 квітня 2019, 9:00

15 квітня відбулося чергове засідання кафедри фармакології та токсикології, на якому було розглянуто низку важливих для життєдіяльності кафедри питань.

Головним питанням було розгляд рекомендацій кандидатур НПП кафедри на відповідні посади згідно оголошеного в університеті конкурсу.

Так, головуючий на засіданні декан факультету ветеринарної медицини, проф., д.вет.н. Микола Іванович Цвіліховський представив кандидатуру проф., д.вет.н. Володимира Богдановича Духницького на посаду завідувача кафедри фармакології та токсикології.

Згідно регламенту було заслухано звіт Володимира Богдановича за 7 років науково-педагогічної роботи, після чого він дав грунтовні відповіді на поставлені питання.

В обговоренні взяли участь керівництво факультету та НПП кафедри.

Згідно результатів таємного голосування було рекомендовано кандидатуру Володимира Богдановича Духницького на посаду завідувача кафедри фармакології та токсикології.

Також згідно відповідного регламенту ухвалено рекомендувати на посади доцентів кафедри кандидатури Григорія Васильовича Бойка та Юлії Василівни Палиці.  

На засіданні було розглянуто і інші актуальні питання, зокрема навчальної практики та сесії у ІІ семестр і 2018-2019 навч. р.

Ірина Деркач

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook