Дебати: кандидати на посаду голови Студентської організації Олександр Павелко та Анастасія Долінська представили свої програми

16 квітня 2019 року
     Україна – демократична країна, НУБіП – один з найкращих вишів нашої держави! Кожен громадянин має право на висловлення своєї думки, студенти НУБіП – не виключення! Тому 16 квітня у навчальному корпусі №3 відбулися дебати кандидатів на посаду голови студентської організації НУБіП України. Нагадуємо, що кандидатів – двоє. Кандидат під номером 1 в бюлетенях – Олександр Павелко, кандидат під номером – 2 Анастасія Долінська.

     Формат дебатів є незмінним багато років. Діючий голова звітуються про проведену роботу, розповідає про те, які нові проекти запровадили та яким вже існуючим надали друге життя.

     Основними пунктами зі звіту діючого голови Максима Паламарчука було проведення таких подій, як Осінній бал, безкоштовний концерт Ліги Сміху, День студента, прибирання прилеглої території нашої Alma-mater, створення Арт-простору для проведення активного дозвілля студентів та багато чого іншого. Максим наголосив на тому, що не збирається залишати студентську організацію та буде працювати і допомагати університету.

 

     Але, найцікавіше, заради чого зібралися усі присутні – передвиборні програми кандидатів. Першою свою програму представляла Анастасія, яка наголосила на тому, що її програма відкрита для всіх студентів, головна мета – зацікавити, а не змушувати (відвідування та участь у заходах лише по бажанню). Також важливим пунктом є те, що Анастасія вважає за потрібне захищати права студентів та контролювати додаткові бали та вносити зміни у таблицю їх нарахування.

     Отримання альтернативних знань по спеціальностях та відмова членів студентського самоврядування від додаткових балів за посаду – є головним фактором для налагодження системи роботи студентської організації.
     Передвиборна програма Олександра Павелка також насичена новими ідеями та пропозиціями. Студентські куратори, які будуть допомагати першокурсникам адаптуватися до студентського життя, електрона база мешканців гуртожитків для полегшення процедури поселення, туристичні виїзди великою студентською родиною, спортивний Фан-клуб та декоративні мурали (стінописи) на стінах нашого гуртожитку та багато що цікавого задля розвитку університету.

     Після представлення програм обох кандидатів лунало дуже багато різноманітних питань від президії, а саме Геннадія Ржевського, Євгенія Коваля. Приємно здивували студенти, які прийшли на дебати і не соромилися висловити свою думку та наголосити найважливіші питання розвитку студентського життя.
     Отже, дебатам в НУБіП бути!

17 квітня – відбудуться вибори голови студентської організації НУБіП України та вибори голів студентських організацій факультетів.

     Виборчі округи працюватимуть з 08:00 до 18:00.

Виборчий округ №1 – навчальний корпус №1 (ННІ лісового та садово-паркового господарства, факультет тваринництва та водних біоресурсів, гуманітарно-педагогічний факультет). Місце проведення: хол навчального корпусу.
Виборчий округ №2 – навчальний корпус №4 (агробіологічний факультет, факультет захисту рослин, біотехнологій та екології). Місце проведення: хол навчального корпусу.
Виборчий округ №3 – навчальний корпус №10 (економічний факультет, факультет аграрного менеджменту, ННІ післядипломної освіти). Місце проведення: хол навчального корпусу.
Виборчий округ №4 – навчальний корпус №11 (ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження,, факультет конструювання та дизайну, механіко-технологічний факультет, факультет інформаційних технологій). Місце проведення: хол навчального корпусу.
Виборчий округ №5 – навчальний корпус №12 (факультет ветеринарної медицини, факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК). Місце проведення: хол навчального корпусу.
Виборчий округ №6 – навчальний корпус №6 (факультет землевпорядкування, юридичний факультет). Місце проведення: хол навчального корпусу.

Любі студенти, не будьте байдужими! Отримайте бюлетень та зробіть свій вибір!

Дар’я Ходій,
фахівець відділу виховної роботи
та студентських справ

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook