Гра «Що? Де? Коли?» об’єднала молодих вчених та аспірантів факультету ветеринарної медицини

15 квітня 2019 року
     Постать науковця і працівника університету в суспільстві тісно пов’язана із обізнаністю, культурою та добрим вихованням. Проте молоді дослідники нині все частіше «дрейфують» у бізнес, та й далеко не всі аспіранти в майбутньому матимуть змогу залишитися працювати в університеті. Утім, наукове життя закріплює у особі безцінні навики, зокрема швидко навчатися і виконувати паралельно декілька завдань, організувати себе, визначати ключові орієнтири, працювати у команді, вміти чітко донести до загалу свою думку, керувати проектом і колективом, мати високий емоційний інтелект та комунікабельність. І саме таких працівників та партнерів очікують нині роботодавці.

     Саме науковцям притаманно бути начитаними, швидко і оригінально думати, бути уважним, вміти обрати найважливіше. Такі особисті якості можливо проявити та удосконалити у грі «Що? Де? Коли?», адже питання гри стосуються різних сфер життя та знань, відмінні за стилістикою, і в той же час містять підказки та не вимагають спеціальних знань.

     З метою об’єднати та сприяти набуттю всебічної обізнаності молодими вченими і аспірантами (здобувачами ступеня доктора філософських наук) 11 квітня 2019 року на факультеті ветеринарної медицини було проведено гру «Що? Де? Коли?». Гру ініційовано та організовано Радою молодих вчених та Радою аспірантів факультету ветеринарної медицини.

     З вітальним словом до науково-педагогічних працівників, молодих вчених та аспірантів присутніх на грі звернувся заступник декана факультету ветеринарної медицини, к. вет. н. доцент Василь Данілов, під організаційним керівництвом якого, свій студентський шлях здійснила майже більшість сучасних молодих вчених та аспірантів факультету.

     Питання для гри заздалегідь надали професори, доценти та окремі молоді вчені факультету. Зміст питань вимагав і ерудиції і логіки, охопивши при цьому культурні та професійні аспекти.

     За результатами гри було визначено кращого гравця у команді, яким став к.вет.н., асистент Вадим Климчук, а також кращих гравців в залі – аспіранти Олексій Єгоров та Євгенія Шнуренко (надали однакову кількість правильних відповідей).


     Краще запитання довелося обирати відкритими голосуванням: тут перемогу здобув к. вет. н., доцент Ярослав Сердюков, а також д. вет. н., професор Борис Борисевич, який надав значну кількість цікавих та оригінальних запитань.

Щиро вдячна всім учасникам заходу за активну участь. Нехай Вам щастить у житті та науковій діяльності.


 Людмила Кондрасій,

голова Ради молодих вчених

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook