НУБІП УКРАЇНИ – В ПРІОРИТЕТІ АБІТУРІЄНТІВ З МІСТА КОЗЕЛЕЦЬ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

15 квітня 2019, 13:32

Вибір свого шляху в житті – надзвичайно важлива подія в житті кожної людини. З цим погоджуються абітурієнти ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 міста Козелець Чернігівської області. Днями тут побував з профорієнтаційною метою професор кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого Віктор Трокоз.

На початку свого візиту він зустрівся з випускником нашого факультету, начальником Козелецького районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Чернігівській області Приходьоном Петром Івановичем. У ході зустрічі були обговорені питання співпраці при підготовці висококваліфікованих спеціалістів ОС Бакалавр та Магістр для служби, а також підвищення кваліфікації лікарів на факультеті ветеринарної медицини нашого університету.

Під час співбесіди з директором Козелецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 Чернігівської області Татарчук Оленою Володимирівною Трокоз В. О. та Приходьон П. І. наголосили на важливості правильного вибору професії абітурієнтами, а також місця отримання вищої освіти. Учасники зустрічі погодилися, що НУБіП – один з найкращих університетів України, який відкриває дорогу в життя дітям з будь-якими навчальними прагненнями.

Зустріч із випускниками школи відбувалася у формі діалогу, в якому брали участь абітурієнти, проф. Трокоз В. О., начальник Козелецького районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Чернігівській області Приходьон П. І., заступник директора школи з виховної роботи Михед І. В., вчителька української мови та літератури Новицька О. Ф.

Проф. Трокоз В. О. коротко розповів про наш заклад вищої освіти, його можливості та переваги, охарактеризував можливості факультету ветеринарної медицини. Далі учні розповідали про вибір професії, а проф. Трокоз В. О. та інші учасники заходу давали пояснення, як можна реалізувати мрію кожної дитини у нашому університеті. Насамкінець абітурієнти отримали наочні матеріали про НУБіП України, оголошення про набір студентів, сувенірні календарики, а також вичерпні відповіді на запитання.
Висловлюємо щиру подяку начальникові Козелецького районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Чернігівській області Приходьону Петру Івановичу, директору Козелецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 Чернігівської області Татарчук Олені Володимирівні та заступнику директора школи з виховної роботи Михед Інні Василівні за сприяння в організації та проведенні профорієнтаційного заходу.

Чекаємо випускників Чернігівщини у нас на студентській лаві.

Проф. В. Карповський

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook