Доцент кафедри Ірина Деркач взяла участь у Міжнародному науково-практичному семінарі «FCE exam tips: how to prepare for B2 and ace it»

11 квітня 2019, 21:39

10 квітня доцент кафедри, к.вет.н. Ірина Деркач взяла участь у міжнародному науково-практичному семінарі, присвяченому питанням підготовки та складання іспиту з англійської мови для підтвердження рівня володіння В2, який організували гуманітарно-педагогічний факультет та Центр вивчення іноземних мов у співробітництві з офіційними представниками Cambridge University Press та Cambridge English Language Assessment в Україні.  

Знання іноземної мови на рівні В2 означає:
- здатність розуміти основний зміст складних текстів до конкретних та абстрактних тем; розуміння також фахових дискусій у власній галузі;
- вміння порозумітися настільки спонтанно й вільно, щоб вести звичайну розмову з носіями мови без великих зусиль з обох  боків;
- уміння чітко й деталізовано висловлюватися щодо широкого спектру тем, висловлювати думку щодо актуальних питань, обґрунтовувати недоліки й переваги різних можливостей.

Як відомо, згідно чинних вимог на отримання вчених звань професора та доцента одержати звання зможуть кандидати, що на рівні В2 володіють однією з мов країн Європейського Союзу, мають на підтвердження відповідний сертифікат або диплом про вищу освіту за відповідним мовним профілем.

На семінарі було одержано актуальну інформацію: опрацьовано всі секції іспиту для отримання такого сертифікату, тонкощі  підготовки до виконання завдань з урахуванням заданого часу та його успішного складання. Проводилися цікаві дискусії, спілкування англійською мовою, тренувальні тести.

Завідувач кафедри Володимир Духницький

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook