Завідувач кафедри Духницький В.Б. та завідувач відділу ДНКІБШМ Чумаченко В.В. провели заняття для слухачів підвищення кваліфікації

10 квітня 2019 року

8-9 квітня 2019 року згідно плану-графіку підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, керівників і спеціалістів державних установ, які належать до сфери управління Держпродспоживслужби завідувач кафедри Володимир Духницький та завідувач відділу ДНКІБШМ Володимир Чумаченко провели заняття слухачам підвищення кваліфікації напряму «Керівники та спеціалісти Держпродспоживслужби і регіональної служби ДВСКН на державному кордоні та транспорті».

Володимир Богданович провів лекцію на тему «Мікотоксикологія. Розповсюдження грибів-продуцентів мікотоксинів. Класифікація мікотоксикозів Токсикодинаміка та біологічна дія мікотоксинів на організм тварини. Віддалені ефекти від дії мікотоксинів».

Після заняття завідувач кафедри продемонстрував можливості кафедри в підготовці лікарів ветеринарної медицини за спеціальностями 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», а також презентував магістерську програму «Ветеринарна фармація».

Володимир Чумаченко провів заняття «Державний контроль та нагляд за якістю ветеринарних імунобіологічних засобів (ВІЗ), що застосовуються в Україні. Роль державних інспекторів ветеринарної медицини в недопущенні несанкціонованого обігу в Україні ветпрепаратів». Лекція викликала цікавість у слухачів і багато питань щодо несанкціонованого обігу ветпрепаратів.

Григорій Бойко

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook