Випускників бакалаврату запрошено до магістратури НУБіП України

10 квітня 2019 року
     Впродовж двох тижнів відбувались зустрічі завтрашніх випускників-бакалаврів із представниками приймальної комісії та навчального відділу щодо надання вичерпної інформації із питань вступу до магістратури.

     До зустрічей у квітні долучились студенти ННІ лісового і садовопаркового господарства та ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. А також студенти факультетів: агробіологічного, захисту рослин, біотехнологій та екології, гуманітарно-педагогічного, економічного, інформаційних технологій, механіко технологічного, ветеринарної медицини та харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

     Основне на чому акцентувала увагу студентів заступник начальника навчального відділу з магістерських програм Олена Колеснікова це важливість і необхідність здобуття освітнього ступеня «Магістр» як завершення етапу повної вищої освіти, та набуття необхідних компетентностей для успішного виконання завдань інноваційного характеру, кар’єрного зростання та матеріального благополуччя. Вступників онайомлено із загальною концепцією підготовки магістрів у НУБіП України в контексті нового переліку освітніх програм та навчальних нововведень на 2019-2020 н.р. Серед перспектив, що вигідно вирізняють наш заклад серед інших можна віднести можливість отримання подвійних дипломів за міжнародними магістерськими програмами, наявність англомовних груп, широкий вибір магістерських програм, в т.ч. із можливістю перехресного вступу, оновлені бази практик та елементи дуального навчання тощо.

     Поліпрофільність НУБіП України дозволяє підвищити студентам свою вартість на ринку праці, орієнтуючись на світовий тренд тобто навчаючись у магістратурі новим навичкам за декількома спеціальностями одночасно.

МОЖЛИВІ ВАРІАНТИ ЗДОБУТТЯ ОС «МАГІСТР»:

1) на основі здобутого ОС «Бакалавр» зі спорідненої спеціальності;
2) на основі здобутого ОС «Бакалавр» із неспорідненої спеціальності (із складанням додаткового вступного випробування);
3) на основі здобутого ОС «Бакалавр» із будь-якої спеціальності (із складанням додаткового вступного випробування);
4) шляхом паралельного навчання на денній формі навчання за спорідненою спеціальністю та на заочній формі навчання із неспорідненої спеціальності;
5) шляхом паралельного навчання на денній формі із неспорідненої спеціальності та на заочній формі навчання за спорідненою спеціальністю;
6) шляхом паралельного навчання із неспоріднених спеціальностей на денній та заочній формах навчання.

 

      Заступник відповідального секретаря приймальної комісії Лариса Коропець розкрила учасникам всі особливості Правил прийому на 2019 рік вступу, зокрема дати реєстрації та складання ЄФВВ та ЄВІ, терміни здачі іспитів, їх технологію та перелік необхідних документів, наявність місць державного замовлення, максимальну кількість заяв на вступ тощо.

     Перед учасниками зустрічі також виступала координатор нової магістерської програми «Агрокебети» від факультету аграрного менеджменту Олена Ковтун.
 

Ласкаво просимо до вступу в магістратуру
Національного університету біоресурсів і природокористування України


Наталія Ястремська,
навчальний відділ

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook