Ректорат: фінал олімпіади для вступників і старт практичного навчання студентів-агробіологів

8 квітня 2019 року
     8 квітня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Розпочалася активна фаза проведення другого туру всеукраїнських студентських олімпіад, а цієї суботи університет прийматиме учасників олімпіади для вступу в університет, які братимуть участь в очному етапі. І це – не пересічна подія, школярів потрібно зустріти на відповідному рівні та організовано провести олімпіаду, зазначив очільник університету.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про початок практичного навчання на базі навчально-дослідних господарств університету студентів факультетів захисту рослин, біотехнології та екології і агробіологічного. З деканатами цих факультетів також відбулася робоча нарада щодо проведення на їхній базі планування. Прийнято рішення обладнати навчальну лабораторію з дослідження повітря на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології.

     Учений секретар Оксана Барановська представила порядок денний квітневого засідання вченої ради – окрім наукової доповіді будуть заслухані звіти про публікаційну активність науково-педагогічних працівників та колективів науково-дослідного інституту техніки і технологій та Заліщицького аграрного коледжу.

     Голова Студентської організації Максим Паламарчук проінформував про підготовку до виборів голови СО.
     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про запрошення іноземних гостей на відзначення 121-річниці НУБіП. Попередньо найбільшу делегацію у складі керівників і деканів усіх факультетів очікуємо з Латвійського аграрного університету.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про продовження ремонтних робіт на пасіці, у гуртожитку №4 та благоустрій нового центрального входу до стадіону.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на підготовці наукових проектів для участі в конкурсі на 2020 рік, посівній кампанії в навчально-дослідних господарствах, держзакупівлях.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – контролювати дотримання графіку навчального процесу, підготовку до відзначення Дня університету, проведення олімпіад, внести пропозиції щодо організації зустрічі ректора зі старостами академічних груп. Директору студмістечка Сергію Стецюку – продовжити активну підготовку кімнат для першокурсників. Валерію Іщенку – спільно з факультетом землевпорядкування розмістити схеми території університету. Вадиму Ткачуку – розглянути вартість послуг та закупівлю матеріалів в навчально-дослідних господарствах з метою підвищення прибутковості, внести пропозиції щодо закупівлі обладнання для Боярської лісової дослідної станції. Оксані Барановській – контролювати підготовку до чергового засідання вченої ради, узагальнити матеріали звіту про діяльність ректора протягом 2014-2019 років.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook