Відкрите заняття на тему «Структура ділового спілкування. Правила ведення нарад, зустрічей, переговорів»

29 березня 2019 року

 

IMG 8093

29.03.2019 викладачі Бойко О. І., П’єнтак Г. І. провели відкрите заняття на тему: «Структура ділового спілкування. Правила ведення нарад, зустрічей, переговорів» в групі М-31М.

Форма проведення заняття була не традиційною. Перед проведенням заняття студенти відвідали Бережанське АТП, познайомилися з керівництвом та працівниками, їх роботою ,але найбільш цікавило студентів ведення на підприємстві ділової документації, робота діловода, форми проведення нарад, бесід . Тому заняття було проведено в кабінеті директора автопідприємства.

Найцікавішою частиною заняття, яка студентам запам’ятається надовго, було проведення ділової наради у формі гри. Студенти вміло ввійшли в ролі: директора (Миськів Віталій), головного механіка (Миськів Віктор), начальника служби експлуатації (Хомишин Володимир), головний бухгалтер (Новіцький Богдан), диспетчер (Гладчук Ярослав), медпрацівник (Ремщук Василь), слюсар (Білоус Володимир).

Майбутні фахівці не тільки проводили нараду, а й працювали з документами (заяви, скарги, акти, доповідні та пояснювальні записки, накладні). Оцінювали роботу студентів викладачі та директор підприємства. Василь Тарасович Кріль похвалив студентів за вміло проведену нараду, а також детальніше їм розповів про успіхи та проблеми даного підприємства.

IMG 8072IMG 8073IMG 8083IMG 8086IMG 8098IMG 8091

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook