Cтуденти Солоний Назарій та Хом’як Марія призери Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Електричні машини та апарати»

8 квітня 2019 року

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України на базі кафедри «Електричні машини та апарати» Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського 20-23 березня 2019 року було проведено другий тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціалізацією «Електричні машини і апарати».

 


 

На конкурс до організаційного комітету було надіслано 250 студентських наукових робіт із 21 вищого навчального закладу України. До участі у підсумковій конференції за результатами рецензування було запрошено 56 авторів 49 робіт, за результатами участі визначені переможці конкурсу.


Студенти магістратури ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Солоний Назарій та Хом’як Марія з науковою роботою «Мультифізичне поле ротора суміщеного асинхронного двигуна як умова забезпечення режимів технологічного процесу» стали переможцями і отримали дипломи ІІ ступеню.

Науковий керівник: професор кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій , д.т.н., проф. Заблодський Микола Миколайович

 

Олексій Романенко,

заступник директора ННІ енергетики,

автоматики і енергозбереження

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook