Бібліотечний фонд поповнився сучасними навчальними посібниками, що надруковані за кошти університету

28 березня 2019, 13:59

 Наукова бібліотека продовжує отримувати видання наших науково-педагогічних працівників, які були надруковані за кошти університету. Цього разу ми отримали  4 назви (115 примірників) навчальних посібників.

 

 

   Наводимо бібліографічний опис отриманих видань:

 

 

 Ортопедія собак і котів. Частина І. Ортопедична хірургічна патологія: навчальний посібник / Сухонос В.П., Малюк М.О., Куліда М.А., Ткаченко С.М. – К.: НУБіП України, 2017. – 138с. – 25 прим.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
  Морфобіологічні особливості та технології вирощування технічних культур: Навчальний посібник / М.Я. Дмитришак, В.А. Мокрієнко, А.В. Юник. За ред. М.Я. Дмитришака. – К.: НУБіП України, 2017. – 474с. – 30 прим.
  У навчальному посібнику викладено морфо біологічні, агробіологічні, агротехнологічні основи виробництва продукції технічних культур. Висвітлено біологію і сучасні технології вирощування технічних культур поширених в Україні (цукровмісних, крохмаловмісних, олійних, ефіро-олійних, прядивних, лікарських, ароматичних, наркотичних та фіто енергетичних).

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 Меженський В.М. Основи наукових досліджень у садівництві. Розрахунки в Microsoft Excel: Навчальний посібник. – К.: НУБіП України, 2017. – 212с. – 30 прим.
  Навчальний посібник для надання практичних навичок у статистичному аналізі даних за допомогою програми Microsoft Excel. Розроблений для підготовки студентів і магістрів зі спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство» у вищих навчальних закладах ІІІ-IV рівнів акредитації.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   Кондратенко Т.Є. Загальна та часткова помологія: навчальний посібник / Т.Є. Кондратенко, Ю.Ю. Андрусик. – К.: НУБіП України, 2017. – 253с. – 30 прим. 
  У навчальному посібнику систематично викладено методики проведення лабораторних робіт із загальної помології та часткового сортознавства плодових, ягідних та горіхоплідних культур. Метою занять є ознайомлення студентів із сучасними методами, формами та методиками всебічного вивчення та оцінювання сортів. Використання їх на практиці дозволить навчитися об’єктивно оцінювати ознаки рослин і за комплексом оцінок вибирати кращі сорти для впровадження у промислові та аматорські сади у конкретних ґрунтово-кліматичних регіонах.
Книга буде корисною для аспірантів, наукових співробітників, виробничників та студентів спеціальності «Садівництво та виноградарство».
 
 
 
 
 
   Після технічної та наукової обробки всі навчальні посібники будуть передані на абонементи з видачі навчальної літератури до центральної бібліотеки та філію наукової бібліотеки у навчальному корпусі № 12.
Тетяна Безугла, 
завідувач відділу комплектування
наукової бібліотеки
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook