КРАСА БАТІ – 2019

27 березня 2019 року

    DSC 006521 березня ми мали можливість подивитись справжнє свято молодості, грації і краси, в якому взяли участь найвродливіші, найпривабливіші, найчарівніші та найсміливіші дівчата та хлопці нашого навчального закладу – «Краса БАТІ – 2019», організоване студентською радою за сприянням працівників гуманітарного відділу, виховання і студентських справ. 


    Учасники пройшли складні випробування, оскільки усі етапи конкурсу вимагали чимало зусиль та хвилювання. Проте вони намагалися якнайкраще показати свої цікаві номери і вразити своїми виступами журі та глядачів. А змагалися вони у таких конкурсах: «Дефіле в українських костюмах», «Візитівка» (відеопредставлення), «Мій стиль», «Представлення таланту», «Мій весняний образ», «Дефіле у вечірньому вбранні», «Вальс». 

DSC 0126DSC 0095  Оцінювало конкурсантів незалежне журі у складі:

Надія Голод – заслужений працівник культури України, старший науковий співробітник Бережанського краєзнавчого музею;
Олена Рудіч – викладач сольного співу Бережанської школи мистецтва;
Ірина Колодка – громадський діяч міста;
Ліля Зінчук – директор музею книги;
Ігор  Варчак – директор районного будинку культури;
Олександир Наконечний  – професійний фотограф;
Олег Захарків – заступник міського голови.

DSC 0290DSC 0155   Дефіле в українських костюмах вражало красою та неповторністю вишиванок, які вдало використали учасники у своєму вбранні. У студентському відеопредставленні, як завжди, домінував гумор. Конкурс «Мій стиль» вдало розкрив внутрішню суть кожного з учасників, а весняне дефіле вражало романтичністю і ніжністю.  Конкурс талантів приємно здивував журі, розкривши здібності наших конкурсантів. Кожен з них продемонструв світ своїх захоплень, виявивши максимум творчості та індивідуальності, неперевершеним вокалом, здатністю читати поезію, майстерно танцювати.

DSC 0423DSC 0444DSC 0489DSC 0545   Після довгої наради, журі вирішило долю конкурсантів таким чином:

 «Міс БАТІ»  - Бабич Христина (група Е-12СК);
 «Містер БАТІ» -Семенчук Дмитро (група Е-12СК);
 «Віце Міс БАТІ» - Пак Леся ( група ЕкО-21Б);
 «Віце Містер БАТІ» - Фундига Володимир (група Ек-31Б);
 Міс «Вишуканість» - Сус Анна (група Ео-11Б);
 Міс «Привабливість» - Стефанська Христина (група Е-12СК);
 Містер «Стиль» - Вуй Олег ( група ЕкО-21Б);
 Містер «Галантність» - Єфремов Андрій (група Е-21Б).

    Також Стефанська Христина виборола титул «Міс Оригінальність» - за найкращий український костюм. 

DSC 0381   Сюрпризом для усіх присутніх був музичний дарунок від студентів нашого інституту Михайла Скрипки та Ростислава Бабухівського. Зачарували своєю ритмічністю та енергійністю запальні дівчата з ансамблю естрадного танцю  «Екстравагант», керівником якого є Марія Щербата. Незмінними гостями наших інститутських свят були солісти вокальної студії «Крок» під керівництвом Романа Видиша.

DSC 0647DSC 0707   У залі панувала святкова атмосфера, а чудова магічна чарівність цього свята була в посмішках глядачів та додавала всім гарного святкового настрою. Глядачі не втомлювалися вболівати за своїх конкурсантів, підтримуючи їх бурхливими оплесками  та голосуючи в номінаціях «Міс та Містер глядацьких симпатій», якими, в результаті голосування, стали «Міс глядацьких симпатій» - Бабич Христина та «Містер глядацьких симпатій» - Вуй Олег.

    Конкурс краси в нашому навчальному закладі став святом феєрії, вроди, грації, елегантності та ще раз продемонстрував, що тут навчаються найкрасивіші, найелегантніші та найрозумніші дівчата і юнаки.

 DSC 0571DSC 0649DSC 0667DSC 0672Вітаємо переможців конкурсу «Краса БАТІ – 2019» та усіх учасників і бажаємо їм подальших злетів та перемог.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook