Семінар «Безпечність харчових продуктів"

21 березня 2019 року
НУБіП України

 

На базі НУБіП України відбувся семінар «Безпечність харчових продуктів: законодавство, контроль, стандарти».

Організаторами якого виступили ДУ «НМЦ «Агроосвіта», факультет «Харчові технології та управління якістю продукції АПК» Національного університету біоресурсів і природокористування  України та Українська  лабораторія якості і безпеки продукції АПК НУБіП України.

На семінарі розглянули основні положення вітчизняної та міжнародної нормативно-правової бази щодо безпечності харчових продуктів, євроінтеграційні процеси в харчовому законодавстві України, їх стан та перспективи, переваги та проблеми, методи контролю мікробіологічних ризиків щодо впровадження системи НАССР на підприємствах харчової галузі України,

сучасні тенденції щодо впровадження систем управління та контролю безпечності харчових продуктів згідно з вимогами національних та міжнародних стандартів. Учасники семінару мали можливість практично визначити фальсифікацію молочних продуктів і ознайомитись з сучасними методами її встановлення.


Баль-Прилипко Л.В.
Хомічак Л.М.
Ушкалов В.О.
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook