Університетська варта напоготові

26 березня 2019 року
     У першій половині дня 26 березня відбулося, так назване, тренування «Університетської варти» на відпрацювання дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій природного характеру, таких як буревії, землетруси тощо.

     Начальник відділу комплексної безпеки та ЕТЗ об’єктів охорони Василь Моісєєв розказав нам більш детальніше про цей захід.

     «Університетська варта» – це добровільне об`єднання студентів, які слідкують за недопущенням протиправних дій на території університету. Усім студентам, які задіяні у цій організації, було надіслано повідомлення, що за декілька хвилин їм потрібно терміново прибути до 3-го корпусу нашого університету. Вже за 10 хвилин біля входу до 3-го корпусу зібралася велика кількість людей. Це було дуже оперативно і відповідально зі сторони студентів. Взагалі, основними завданнями цього студентського об`єднання є: підтримка правопорядку, упередження проникнення сторонніх осіб на територію університету, оперативність, надання першої медичної допомоги.

     І сьогодні під час тренування всі показали, що вони насправді готові до надзвичайних ситуацій і знають, як діяти під час них. Навіть коли захід завершився і було зроблено загальне фото, до групи під’єдналися ще студенти, які просто не встигли приїхати за таких короткий проміжок часу з навчального корпусу №6.

     Дякуємо всім студентам, яким не байдуже життя університету і вони готові кинути свої справи та приїхати на допомогу! Ми можемо почуватися безпечно – говорить Василь Моісєєв.

 

Поліна Хорошилова,
студентка гуманітарно-педагогічного факультету

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook