ВИЗНАЧЕНО НАЙІНТЕЛЕКТУАЛЬНІШУ ГРУПУ СЕРЕД СТУДЕНТІВ ПЕРШОГО КУРСУ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

26 березня 2019 року

На факультеті ветеринарної медицини відбулася інтелектуальна гра «Брейн ринг» серед студентів першого курсу. Це гра-змагання, в якій перемагає найерудованіша команда відповідної академічної групи, яка проявила найшвидшу реакцію для відповідей на питання ведучих. Цій грі на факультеті ветеринарної медицини приділяють неабияку увагу, адже вона розвиває розумові здібності студентів.

 

Саме інтелектуальні ігри займають одне з провідних місць у вихованні студентів та є важливим засобом розумового розвитку та пробудження інтересу до знань. Саме з такою метою 25 березня була проведена надзвичайно цікава гра між першокурсниками, метою якої було не лише продемонструвати студентами свої знання, а й навчитися працювати у команді.

 
Організацією заходу займався науковий сектор СО факультету ветеринарної медицини за підтримки деканату, а ведучою гри була Кульпанова Ксенія.

Участь у змаганнях взяли команди студентів з 11 академічних груп першого курсу. За результатами гри призові місця між собою розділили наступні команди:

  • I місце – 7 група, команда під назвою «Ведмедики»
  • II місце - 5 група, команда під назвою «Okay, Google»
  • III місце – 1 група, команда під назвою «Вогонь»

Вітаємо переможців, а також учасників, бажаємо успіху та нових досягнень. Переможців нагородять на квітневому засіданні вченої ради.

Сергій Деркач та Катерина Маньковська

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook