Студент Мукачівського аграрного коледжу Андрій Бубряк: саме у НУБіП готують професійних юристів

30 березня 2019 року
  • Добрий день! Розкажіть, будь ласка, про себе.

     – Мене звати Андрій Бубряк. Я студент правознавчого відділення ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж». Ще під час навчання в школі я твердо вирішив, що хочу стати юристом, правозахисником. Тому і вибирав такий навчальний заклад, де готують фахівців з права. І зараз я дуже задоволений, так як у Мукачівському аграрному коледжі отримую хороші знання, набуваю практичних умінь і навичок, які, звісно, мрію удосконалити під час навчання у НУБіП України.

  • Скажіть, чому саме НУБіП Ви обрали?

     – НУБіП – визнаний і престижний виш. Він входить до трійки кращих закладів Києва, займає одне з провідних місць в Україні. Університет тісно співпрацює з багатьма університетами Європи, у ньому добре налагоджена співпраця з потенційними роботодавцями, а, отже, є перспектива для фахового росту, самовдосконалення та працевлаштування.
     Навчання в університеті відповідає потребам і запитам сьогодення. На мою думку, саме у НУБіП готують професійних юристів, які спроможні вирішувати питання юридичного забезпечення не лише в аграрній галузі, а й різноманітних сфер суспільної діяльності у державі.

  • Чого Ви очікуєте від навчання в НУБіП?

     – У першу чергу я сподіваюсь отримати якісну освіту, удосконалити свій теоретичний досвід з практичним. Мрію проходити стажування за кордоном, і, як наслідок цього, хочу стати хорошим фахівцем своєї справи. Тому намагатимусь слідувати гаслу «Знати право, служити праву, захищати право, допомагати людям».
     А ще чекаю крутих ідей, цікавого студентського життя.

  • Чим захоплюєтесь?

     – З дитинства захоплююсь баскетболом. Він забирає в мене багато часу. Знаю, що в Університеті працює секція з цього виду спорту. І це теж плюс.

  • Про що мрієте, чим захоплюєтесь?

     – Дуже люблю подорожувати, мрію побувати у різних куточках Європи, дізнаватись щось нове, пізнавати світ, спілкуватися з людьми. Для реалізації цих бажань потрібно обов’язково бути висококваліфікованим фахівцем, а досягти цієї мети можна навчаючись у НУБіП України.

Наталія Кепенач
 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook