"Безпечність харчових продуктів:законодавство, контроль, стандарти"

21 березня 2019 року
Національний університет біоресурсів і природокористування України

 21.03.19. співробітники кафедри прийняли активну участь у семінарі "Безпечність харчових продуктів:законодавство, контроль, стандарти". Організаторами семінару були факультет харчових технологій та управлінняістю продукції АПК та УЛЯБПАПК НУБіП України.

 

 

Під час заходу було висвітлено та розглянуто наступні теми:
- Основні положення вітчизняної та міжнародної нормативно-правової бази щодо безпечності харчових продуктів

- Євроінтеграційні процеси в харчовому законодавстві України стан та перспективи

- Переваги та проблеми, методи контролю мікробіологічних ризиків щодо впровадження системи НАССР на підприємствах харчової галузі України.

- Сучасні тенденції щодо впровадження систем управління та контролю безпечністі харчових продуктів згідно з вимогами національних та міжнародних стандартів.

- Практичне визначення фальсифікації молочних продуктів і сучасні методи її встановлення.

Практична частина семінару "Безпечність харчових продуктів: законодавство, контроль, стандарти" проведена безпосередньо в Українській лабораторії якості і безпеки продукції АПК НУБіП України, де учасники семінару ознайомилися із сучасними методами визначення фальсифікації молочних продуктів.

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook