"Безпечність харчових продуктів:законодавство, контроль, стандарти"
21.03.19. співробітники кафедри прийняли активну участь у семінарі "Безпечність харчових продуктів:законодавство, контроль, стандарти". Організаторами семінару були факультет харчових технологій та управлінняістю продукції АПК та УЛЯБПАПК НУБіП України.
Під час заходу було висвітлено та розглянуто наступні теми:
- Основні положення вітчизняної та міжнародної нормативно-правової бази щодо безпечності харчових продуктів
- Євроінтеграційні процеси в харчовому законодавстві України стан та перспективи
- Переваги та проблеми, методи контролю мікробіологічних ризиків щодо впровадження системи НАССР на підприємствах харчової галузі України.
- Сучасні тенденції щодо впровадження систем управління та контролю безпечністі харчових продуктів згідно з вимогами національних та міжнародних стандартів.
- Практичне визначення фальсифікації молочних продуктів і сучасні методи її встановлення.
Практична частина семінару "Безпечність харчових продуктів: законодавство, контроль, стандарти" проведена безпосередньо в Українській лабораторії якості і безпеки продукції АПК НУБіП України, де учасники семінару ознайомилися із сучасними методами визначення фальсифікації молочних продуктів.