Факультет землевпорядкування приймав студентів Боярського коледжу екології і природокористування

20 березня 2019, 19:20
факультет землевпорядкування
20 березня в рамках проведення тижня циклової комісії землевпорядних дисциплін в Боярському коледжі біоресурсів і природокористуваня відбулася зустріч студентів другого і третього курсу спеціальності «Геодезія та землеустрій» з викладачами факультету землевпорядкування Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Заступник декана Олександр Шевченко розповів про можливості застосування БПЛА у різних галузях від військової до агропромислового комплексу, та продемонстрував в дії квадрокоптер.
З особливостями камеральної обробки результатів знімання студентів познайомив доцент кафедри управління земельними ресурами Євген Бутенко. Студенти із захопленням спостерігали за тим, як у камеральних умовах були опрацьовані матеріали знімання з використанням сучасного програмного продукту, в результаті чого було отримано ортофотоплан відзнятої території.
Цікавою була розповідь завідувача кафедри геодезії та картографії Івана Ковальчука про особливості створення карт і атласів.
Доцент кафедри геодезії та картографії Олексій Жук, доцент кафедри землевпорядного проектування Людмила Гунько та завідувач навчально-науково-виробничого центру "Охорона природних ресурсів та реформування земельних відносин" Людмила Кольоса ознайомили студентів коледжу з матеріально-технічною базою кафедр.

Такою зустріччю залишилися задоволені і студенти, і викладачі. Сподіваємось що в подальшому студенти коледжу стануть студентами факультету землевпорядкування Національного університету біоресурсів і природокористування України. 

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook